torsdag 12 mars 2009

Osmaklig och oseriös skoldebatt

En stor tragedi har inträffat i Tyskland. Direkt kopplar svenska vänsterdebattörer detta till den auktoritära skolpolitiken och försöker vinna billiga politiska poänger på hemmaplan. Se här vad miljöpartiets skolpolitiske talesman skriver på Newsmill. Ett annat exempel finns här. Vänsterns skoldebatt har länge varit på en låg nivå men nu har man nått ett nytt lågvattenmärke! Här är min kommentar på Newsmill.

1 kommentar:

  1. Mycket intelligent kommenatr, jag håller helt och hållet med dig, den svenska vänster median "hi jacks" tragiska händelser och använder de som verktyg för att prångla på människor sina dåligt igenomtänkta, trångsynta och rent ut sagt barnsliga politiska värderingar.
    se bara tex på aftonbladets diskussion av Fritzl fallet i Tyskland, det försökte skylla händelserna på den Österikiska konservativa regeringen och dessutom på de sk patriarkatiska Österika samhället (vad detta innebär förklarar de givetvis inte, och de ger heller inga bakgrundsfakta på Österike för att stödja påståendet att deras samhälle är patriarkatiskt, vad det nu betyder).

    SvaraRadera

Stickan's Blogg

Välkommen till Stickan's Blogg. Här kommer jag att skriva om det som intresserar mig för tillfället. I början var det mycket snus och politik men på senaste tiden har det mest varit klimat.